Συγκλονίζουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Σε μια σύντομη δημοσκόπηση που έγινε στην ομάδα μας στο facebook, με ερώτημα :” τι σας ξετρελαίνει στο Schnauzer σας, απάντησαν 360 και δε φαντάζεστε τι είπαν.

Δύο ιδιόκτητες δήλωσαν ότι, όταν έχουν να πάρουν μια σοβαρή απόφαση, συμβουλεύονται το σκύλο τους. Δηλαδή πώς το κάνετε αυτό; Ρωτάτε πχ : ‘‘Saya, να τον παντρευτώ το νέο; ή να τον διώξω;’‘ Ε, τι πιστεύεις ότι θα σου πει; ‘‘Διώχτον, διώχτον να έχω περισσότερο χώρο στο κρεβάτι” αυτό θα σου πει!!! Εάν έχεις και δεύτερο schnauzer, τότε την έβαψες, παρακολουθείς ένα μακροσκελές debate που καταλήγει με το δεύτερο σκύλο να σου λέει: ” διώχτον κι αυτόν και τη Saya μαζί”.

Εντάξει με αυτούς που έχουν το σκύλο τους για συμβουλάτορα, αυτό που με προβληματίζει περισσότερο, είναι ότι τέσσερεις (4) ξετρελαίνονται που ο σκύλος τους κατουράει τον καναπέ….εντάξει τι να πω;…βίτσια είναι αυτά!!!

Αρκετοί είναι αυτοί που είναι της εργασίας και χρησιμοποιούν το σκύλο τους για να μεταφέρει τα ξύλα στο τζάκι, ή άλλοι για να καθαρίζει την αυλή!!! Ευτυχώς κανένας δεν τον χρησιμοποιεί ως μεταφορικό μέσο για να πάει στη δουλεία. Έχουν όλοι ηλεκτρικό όχημα…πσσσσ!!!

Παρόλο που οι ιδιοκτήτες των Schnauzer θεωρούνται αρκετά τρελοί, τελικά η πλειοψηφία έδωσε λογικές απαντήσεις!!!!!!!

19% τους ξετρελαίνει ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος και 13% ότι είναι ο καλύτερος σκύλος και…..10% ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ…μάλιστα.

Τι να πω παιδιά;

εύχομαι το 2023 να παραμείνεται το ίδιο τρελοί και χαρούμενοι με τα σκυλιά σας!

Σας Αγαπώ!