Πληροφορίες

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ (23/12/2019 – 15/03/2020)
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Schnauzer! είναι ο τίτλος του Διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα τα σνάουτσερ, που διοργανώνει ο Όμιλος Σνάουτσερ Ελλάδος με την αποκλειστική χορηγία της Pet line .Στον διαγωνισμό καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας αποτυπώνοντας σε εικόνα τα χαρακτηριστικά εκείνα του Schnauzer που μας ωθούν να τα λατρεύουμε! Σνάουτσερ στη θάλασσα, στο βουνό, στον καναπέ, στο καφέ, στην αγκαλιά μας και την καρδιά μας. Τα φωτογραφικά έργα θα πρέπει να αποδίδουν στιγμές της καθημερινότητας, πορτραίτα του σκύλου, σκύλο σε δράση, σκύλο σε κοινωνικές εκφάνσεις με ανθρώπους κλπ
ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
1.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Ελλάδας, ηλικίας άνω των 16 ετών.
2. Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν, μπορούν να έχουν ληφθεί με οποιοδήποτε είδος φωτογραφικής μηχανής, π.χ. κλασσική με φιλμ, smartphone, φωτογραφικές μηχανές dslr, mirrorless ή Compact Φωτογραφική Μηχανή, drones.
3.Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί μέσω τού διαδικτυακού τόπου https://www.facebook.com/SchnauzerGreece/ , οι φωτογραφίες θα αποσταλούν με e-mail στο schnauzerclubofgreece@hotmail.com
4. Κάθε ένας μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό με έως τρεις φωτογραφίες, οι οποίες θα πρέπει να τιτλοφορούνται (π.χ σκύλος και θάλασσα, ο σκύλος στο σπίτι, κ.λπ.).
5. Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά από τον συμμετέχοντα. Ο/η λαμβάνων/ουσα μέρος στον διαγωνισμό διαβεβαιώνει ότι οι υποβληθείσες φωτογραφίες έχουν ληφθεί και επεξεργαστεί από τον/ην ίδιο/α. Επιπρόσθετα, οι φωτογραφίες δεν υπόκεινται σε δικαιώματα τρίτων και οι απεικονίσεις προσώπων δεν θίγουν τα δικαιώματα της προσωπικότητας κανενός. Σε περίπτωση κατά την οποία, παρ’ όλα αυτά, παραβιασθούν δικαιώματα τρίτων ή εγερθούν σχετικές αξιώσεις, ο Όμιλος Σνάουτσερ Ελλάδος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη έναντι τρίτων.
6. Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.
7. Φωτογραφίες με ακατάλληλο ή προσβλητικό προς τον άνθρωπο ή τον πολιτισμό περιεχόμενο, θα απορριφθούν.
8. Οι φωτογραφίες δεν θα επιστραφούν και δεν θα χρησιμοποιηθούν δίχως την άδεια των δημιουργών τους, σε καμία άλλη περίπτωση και σε καμία δημόσια προβολή πέραν των σκοπών προώθησης του διαγωνισμού.
9. Ο Όμιλος Σνάουτσερ Ελλάδος διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το φωτογραφικό υλικό, πάντα με ρητή αναφορά του δημιουργού σε εμφανές σημείο. Οι δημιουργοί-φωτογράφοι από τη στιγμή που θα αποστείλουν τις φωτογραφίες τους, δηλώνουν και αποδέχονται τους προαναφερόμενους Όρους Συμμετοχής και δίνουν τη ρητή άδεια και συναίνεσή τους προς τον Όμιλο Σνάουτσερ Ελλάδος για την δημοσίευση της φωτογραφίας τους, καθώς και των στοιχείων της κάθε φωτογραφίας που θεωρούν ότι πρέπει να προβληθούν και να δημοσιευθούν για την ορθή παρουσίαση και προβολή της έκθεσης.
10 . Μετά τη λήξη του διαγωνισμού στις 15/03/2020 Προσμετρούνται τα like, καρδούλες κλπ με 1 πόντο το καθένα (στη σελίδα του ομίλου) και με 10 πόντους κάθε share (κοινοποίηση από την σελίδα του ομίλου)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Οι φωτογραφίες αναρτώνται στο διαδικτυακό τόπο: https://www.facebook.com/SchnauzerGreece Μετά το τέλος του διαγωνισμού προσμετρούνται τα like (στη σελίδα του ομίλου) και τα share (κοινοποίηση από την σελίδα) . Ένα πόντο για κάθε like και 10 πόντοι για κάθε share (κοινοποίηση από την σελίδα)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Οι φωτογραφίες μπορούν να αποσταλούν από 24/12/2019 μέχρι 15/3/2020

ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Οι συμμετοχές αποστέλλονται στο e-mail: schnauzerclubofgreece@hotmail.com με θέμα: “Για τον φωτογραφικό διαγωνισμό «Schnauzer!». Στο e-mail θα πρέπει να αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του/της υποψηφίου (Όνομα και Επώνυμο στα Ελληνικά, ηλικία, τίτλος φωτογραφίας), ένα ή περισσότερα links από το προφίλ του/της στο Facebook και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ο καθένας ξεχωριστά ενημερωτικό e-mail

ΔΩΡΑ ΝΙΚΗΤΩΝ:
1ος νικητής 3 μήνες τροφή CORE
2ος νικητής 2 μήνες τροφή CORE
3ος νικητής 1 μήνα τροφή CORE

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΩΡΩΝ: Θα γίνει στην εκδήλωση του ομίλου «ημέρα Σνάουτσερ» τέλη Μαρτίου. Θα ανακοινωθεί ο χώρος και ο χρόνος σύντομα.